Wersja archiwalna 2018-11-19 11:22:26

OGŁOSZENIE O ZAMIARZE ZAWARCIA UMOWY –

w trybie z wolnej ręki 

Sukcesywny zakup i dostawa artykułów spożywczych do stołówki Zespołu Szkół Nr 1 i Specjalnego Ośrodka Szkolno – Wychowawczego w Sierpcu w 2019 roku- Część 8

 

Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej 

nie
Postępowanie przeprowadza centralny zamawiający 

nie

Postępowanie przeprowadza podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowania 

tak 
Informacje na temat podmiotu, któremu zamawiający powierzył/powierzyli prowadzenie postępowania: 
Powiatowy Zespół Jednostek Budżetowych w Sierpcu z dniem 1 lipca 2016 r. prowadzi obsługę finansowo-księgową szkół i placówek oświatowo - wychowawczych Powiatu Sierpeckiego.


Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie przez zamawiających 

nie
Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej 

nie


Informacje dodatkowe:  

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Powiatowy Zespół Jednostek Budżetowych, Krajowy numer identyfikacyjny 74411400000, ul. ul. Armii Krajowej  8a, 09-200   Sierpc, woj. mazowieckie, państwo Polska, tel. 242 752 875, e-mail pzjbsierpc@wp.pl, faks 242 752 875. 
Adres strony internetowej (url): www.pzjbsierpc.bip.org.pl 

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:

Administracja samorządowa

 

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:  Sukcesywny zakup i dostawa artykułów spożywczych do stołówki Zespołu Szkół Nr 1 i Specjalnego Ośrodka Szkolno – Wychowawczego w Sierpcu w 2019 roku- Część 8 
Numer referencyjny  PZJB.4415.6.1.2018 

Przed wszczęciem postępowania o udzielenie zamówienia nie przeprowadzono dialogu technicznego

II.2) Rodzaj zamówienia 

Dostawy
II.3) Informacja o możliwości składania ofert częściowych: 
Zamówienie podzielone jest na części: 

Tak 
Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu można składać w odniesieniu do: 

tylko jednej części
Maksymalna liczba części zamówienia, na które może zostać udzielone zamówienie jednemu wykonawcy: 

II.4) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań): 
Określenie wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywny zakup i dostawa art. spożywczych do stołówki Zespołu Szkół Nr 1 i Specjalnego Ośrodka Szkolno-Wychowawczego w Sierpcu- Część Nr 8 Różne produkty spożywcze – przyprawy-zapach świeży po otwarciu produktów, bez oznak spleśnienia, grudek, produkty gotowane sypkie, bez sklejania się twarde sprężyste, produkty z puszek bez pleśni, mętnej konsystencji Makaron-sporządzony z najwyższej jakości mąki, zawiera pszenice durum, po ugotowaniu nie skleja się, jest twardy i sprężysty, zachowuje naturalny zapach i kolor. Cechy dyskwalifikujące produkt: obce posmaki, zapachy np. stęchły, pleśni, gorzki, zanieczyszczenia mechaniczne i organiczne, objawy pleśnienia, psucia, zawilgocenie, obecność szkodników żywych, martwych oraz ich pozostałości.

II.5) Główny Kod CPV: 15800000-6 

Dodatkowe kody CPV:

15610000-7,

15411100-3

II.6) Całkowita wartość zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT: 
Waluta: 

 

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) Tryb udzielenia zamówienia:

Zamówienie z wolnej ręki

III.2) Podstawa prawna 
Postępowanie wszczęte zostało na podstawie  67.1.4 ustawy Pzp. 
III.3 Uzasadnienia wyboru trybu 
Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami: 
Na ogłoszony w dniu 02.11.2018r. (Nr ogłoszenia na BZP 642568-N-2018)przetarg nieograniczony pn. Sukcesywny zakup i dostawa artykułów spożywczych do stołówki Zespołu Szkół Nr 1 i Specjalnego Ośrodka Szkolno – Wychowawczego w Sierpcu w 2019 roku, nie wpłynęła żadna oferta na część 8 - Różne produkty spożywcze. Wobec powyższego zachodzą przesłanki przewidziane w art. 67 ust.1 pkt. 4 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych, aby udzielić zamówienia na zakup i dostawę art. spożywczych, o jakich mowa, w trybie z wolnej ręki.

 

SEKCJA IV: ZAMIAR UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

CZĘŚĆ NR: 8   

NAZWA: Różne produkty spożywcze


NAZWA I ADRES WYKONAWCY KTÓREMU ZAMAWIAJĄCY ZAMIERZA UDZIELIĆ ZAMÓWIENIA: 

PHU Munters Aneta Kopycińska,  ,  Gorzewo 60A,  09-200,  Gorzewo,  kraj/woj. mazowieckie 





Dyrektor PZJB w Sierpcu

 

Marta Witte

Sierpc, 19.11.2018r. 

 

Informacje o dokumencie:

[Liczba odsłon: 177252]

przewiń do góry