Sukcesywny zakup i dostawa artykułów spożywczych do stołówki Zespołu Szkół Nr 1 i Specjalnego Ośrodka Szkolno – Wychowawczego w Sierpcu w 2020r. - Część 5,8 i 9

OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA – Dostawy

 

Zamieszczanie ogłoszenia:

 

Ogłoszenie dotyczy:

zamówienia publicznego

Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej

nie

 

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

Postępowanie zostało przeprowadzone przez podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowania

tak

Informacje na temat podmiotu, któremu zamawiający powierzył/powierzyli prowadzenie postępowania:

Powiatowy Zespół Jednostek Budżetowych w Sierpcu prowadzi obsługę finansowo-księgową szkół i placówek oświatowo-wychowawczych Powiatu Sierpeckiego.

 

I. 1) NAZWA I ADRES:

Powiatowy Zespół Jednostek Budżetowych, Krajowy numer identyfikacyjny 74411400000000, ul. ul. Armii Krajowej  8a, 09-200  Sierpc, woj. mazowieckie, państwo Polska, tel. 242 752 875, e-mail pzjbsierpc@wp.pl, faks 242 752 875.
Adres strony internetowej (url): www.pzjbsierpc.bip.org.pl

I.2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:

Administracja samorządowa

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:

Sukcesywny zakup i dostawa artykułów spożywczych do stołówki Zespołu Szkół Nr 1 i Specjalnego Ośrodka Szkolno – Wychowawczego w Sierpcu w 2020r. - Część 5,8 i 9

Numer referencyjny(jeżeli dotyczy):

PZJB.4415.11/12.2019

II.2) Rodzaj zamówienia:

Dostawy

II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

Określenie wielkości lub zakresu zamówienia: Część Nr 5 Owoce i warzywa i ziemniaki. Owoce, warzywa, nie powinny być zwiędnięte, skorupka twarda, bez uszkodzeń zewnętrznych, owoce kulisto-stożkowate, dopuszcza się nieregularne kształty, intensywny kolor, skóra gładka ,tłustawa, lśniąca, miąższ soczysty. Warzywa korzenne-korzenie powinny być jędrne, nie popękane, nie sparciałe, bez uszkodzeń przez szkodniki, bez plam. Warzywa- nie powinny być zaparzone, zamarznięte, zapleśniałe, Fasola- nasiona nie powinny być zbutwiałe, spleśniałe. Owoce, warzywa liściaste – bez plam, zdrowe, bez uszkodzeń. Ziemniaki- zdrowe, kształtne, suche, czyste bez ziemi, piasku, nieuszkodzone, jednolitej odmiany, kształt owalny, bez oznak zgnilizny. Część Nr 8 Różne produkty spożywcze – przyprawy-zapach świeży po otwarciu produktów, bez oznak spleśnienia, grudek, produkty gotowane sypkie, bez sklejania się twarde sprężyste, produkty z puszek bez pleśni, mętnej konsystencji Makaron-sporządzony z najwyższej jakości mąki, zawiera pszenice durum, po ugotowaniu nie skleja się, jest twardy i sprężysty, zachowuje naturalny zapach i kolor. Cechy dyskwalifikujące produkt: obce posmaki, zapachy np. stęchły, pleśni, gorzki, zanieczyszczenia mechaniczne i organiczne, objawy pleśnienia, psucia, zawilgocenie, obecność szkodników żywych, martwych oraz ich pozostałości. Część Nr 9 Jaja - świeże, czyste, nie mające uszkodzonej skorupki. Do każdej dostawy wymagany jest termin przydatności do spożycia min. 21 dni. Zamawiający na podstawie art. 34 ust. 5 Ustawy Pzp przewiduje zastosowanie w odniesieniu do wszystkich części przedmiotu zamówienia prawa opcji. Prawo opcji będzie polegało na zwiększeniu lub zmniejszeniu odpowiednio do potrzeb Zamawiającego wielkości zamawianego asortymentu +/- 20% dla poszczególnych części. Wykonawcy wówczas nie przysługuje prawo do roszczeń finansowych z tego tytułu. Opcjonalny zakres będzie realizowany wyłącznie po uprzednim otrzymaniu przez Wykonawcę w trakcie realizacji umowy odrębnego pisemnego powiadomienia o decyzji skorzystania z prawa opcji z określeniem zakresu, w jakim Zamawiający będzie z prawa opcji korzystał. Zamawiający nie ma obowiązku korzystać z prawa opcji. Ceny jednostkowe towarów objętych prawem opcji są takie same jak dla zamówienia podstawowego. Dostawy towaru objętego prawem opcji realizowane będą na takich samych zasadach, jakie obowiązują dla zamówienia podstawowego. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawarty jest w Załączniku nr 2. Znakowanie artykułów spożywczych w języku polskim, musi zapewnić ich pełną identyfikowalność. Etykieta w języku polskim zawierające minimum: producenta, opis asortymentu, datę przydatności do spożycia oraz temperaturę przechowywania. W przypadku nieodpowiedniego oznakowania oraz środków spożywczych po dacie minimalnej trwałości lub przekroczonym terminie przydatności do spożycia nastąpi odmowa przyjęcia, odnotowana w formularzu reklamacyjnym. Ilekroć przedmiot zamówienia opisano poprzez wskazanie: 1)znaków towarowych lub 2)Norm, certyfikatów lub deklaracji tym samym Zamawiający dopuszcza zgodnie z art. 29 i 30 Ustawy Pzp rozwiązania równoważne, przez które należy rozumieć produkty spełniające wymagania Zamawiającego co najmniej w tym samym zakresie co produkty opisane. Zamawiający wymaga, aby przedmiot zamówienia, był bardzo dobrej jakości, zgodny z opisem przedmiotu zamówienia. Asortyment, który będzie dostarczany w ramach zawartej umowy musi być zgodny z przedłożoną ofertą.

II.4) Informacja o częściach zamówienia:
Zamówienie było podzielone na części:

tak

II.5) Główny Kod CPV: 15000000-8

Dodatkowe kody CPV: 03212100-1, 15300000-1, 03142500-3, 15800000-6, 15610000-7, 15411100-3

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

Zamówienie z wolnej ręki

III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów

nie

III.3) Informacje dodatkowe:

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

CZĘŚĆ NR: 5   

NAZWA: Warzywa, owoce i ziemniaki

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 16/12/2019
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 64796.58
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert:  1
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw:  1
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej:  0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej:  0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną:  0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie

Nazwa wykonawcy: Hurtownia Warzywno-Owocowa "U Wojtka" Wojciech Szeluga,
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: ul. Wyzwolenia 128, 09-300 Żuromin
Kod pocztowy: 09-300
Miejscowość: Żuromin
Kraj/woj.: mazowieckie
Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

tak

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 68120.55
Oferta z najniższą ceną/kosztem 68120.55
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 68120.55
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie
Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:

 

CZĘŚĆ NR: 8   

NAZWA: Różne produkty spożywcze

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 16/12/2019
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 18928.09
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert:  1
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw:  1
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej:  0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej:  0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną:  0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie

 

Nazwa wykonawcy: P.H.U MUNTERS Aneta Kopycińska
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: Gorzewo 60A
Kod pocztowy: 09-200
Miejscowość: Sierpc
Kraj/woj.: mazowieckie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

tak

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 20136.83
Oferta z najniższą ceną/kosztem 20136.83
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 20136.83
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie
Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:

 

CZĘŚĆ NR: 9   

NAZWA: Jaja

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 16/12/2019
IV.2) Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT 4793.90
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert:  1
w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw:  1
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej:  0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej:  0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną:  0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:

nie

 

Nazwa wykonawcy: Hurtownia Warzywno-Owocowa U Wojtka
Email wykonawcy:
Adres pocztowy: ul. Wyzwolenia 128
Kod pocztowy: 09-300
Miejscowość: Żuromin
Kraj/woj.: mazowieckie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą:

tak

Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 4445.28
Oferta z najniższą ceną/kosztem 4445.28
Oferta z najwyższą ceną/kosztem 4445.28
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie
Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:

 

IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ

 

IV.9.1) Podstawa prawna

Postępowanie prowadzone jest w trybie  z wolnej ręki  na podstawie art. 67.1.4  ustawy Pzp.

IV.9.2) Uzasadnienie wyboru trybu

Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.
Na ogłoszony w dniu 18.11.2019r. ( Nr ogłoszenia na BZP 623162-N-2019) przetarg nieograniczony pn. Sukcesywny zakup i dostawa artykułów spożywczych do stołówki Zespołu Szkół Nr 1 i Specjalnego Ośrodka Szkolno – Wychowawczego w Sierpcu w 2020 r, nie wpłynęła żadna oferta na część 5, 8 i 9. Wobec powyższego zachodzą przesłanki przewidziane w art. 67 ust. 1 pkt. 4 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. -Prawo zamówień publicznych, aby udzielić zamówienia na zakup i dostawę artykułów spożywczych, o jakich mowa w trybie z wolnej ręki.


 

 

Sierpc, 19.12.2019r.

 

Dyrektor Powiatowego Zespołu

Jednostek Budżetowych w Sierpcu

 

Marta Witte

 

















Sukcesywny zakup i dostawa artykułów spożywczych do stołówki Zespołu Szkół Nr 1 i Specjalnego Ośrodka Szkolno – Wychowawczego w Sierpcu w 2020 r.- Część 5, 8 i 9


 OGŁOSZENIE O ZAMIARZE ZAWARCIA UMOWY 

 

Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej

nie
Postępowanie przeprowadza centralny zamawiający

nie

Postępowanie przeprowadza podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowania

tak
Informacje na temat podmiotu, któremu zamawiający powierzył/powierzyli prowadzenie postępowania:
Powiatowy Zespół Jednostek Budżetowych w Sierpcu prowadzi obsługę finansowo-księgową szkół i placówek oświatowo-wychowawczych Powiatu Sierpeckiego.
Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie przez zamawiających

nie
Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej

nie
Informacje dodatkowe: 

 

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Powiatowy Zespół Jednostek Budżetowych, Krajowy numer identyfikacyjny 74411400000000, ul. ul. Armii Krajowej  10, 09-200  Sierpc, woj. mazowieckie, państwo Polska, tel. 242 752 875, e-mail pzjbsierpc@wp.pl, faks 242 752 875.
Adres strony internetowej (url): www.pzjbsierpc.bip.org.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:

Administracja samorządowa

 

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:  Sukcesywny zakup i dostawa artykułów spożywczych do stołówki Zespołu Szkół Nr 1 i Specjalnego Ośrodka Szkolno – Wychowawczego w Sierpcu w 2020r. - Część 5,8 i 9
Numer referencyjny  PZJB.4415.11/12.2019,

Przed wszczęciem postępowania o udzielenie zamówienia nie przeprowadzono dialogu technicznego: nie

II.2) Rodzaj zamówienia

Dostawy
II.3) Informacja o możliwości składania ofert częściowych:
Zamówienie podzielone jest na części: Tak
Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu można składać w odniesieniu do:
Maksymalna liczba części zamówienia, na które może zostać udzielone zamówienie jednemu wykonawcy: 2

II.4) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań):
Określenie wielkości lub zakresu zamówienia: Część Nr 5 Owoce i warzywa i ziemniaki. Owoce, warzywa, nie powinny być zwiędnięte, skorupka twarda, bez uszkodzeń zewnętrznych, owoce kulisto-stożkowate, dopuszcza się nieregularne kształty, intensywny kolor, skóra gładka ,tłustawa, lśniąca, miąższ soczysty. Warzywa korzenne-korzenie powinny być jędrne, nie popękane, nie sparciałe, bez uszkodzeń przez szkodniki, bez plam. Warzywa- nie powinny być zaparzone, zamarznięte, zapleśniałe, Fasola- nasiona nie powinny być zbutwiałe, spleśniałe. Owoce, warzywa liściaste – bez plam, zdrowe, bez uszkodzeń. Ziemniaki- zdrowe, kształtne, suche, czyste bez ziemi, piasku, nieuszkodzone, jednolitej odmiany, kształt owalny, bez oznak zgnilizny. Część Nr 8 Różne produkty spożywcze – przyprawy-zapach świeży po otwarciu produktów, bez oznak spleśnienia, grudek, produkty gotowane sypkie, bez sklejania się twarde sprężyste, produkty z puszek bez pleśni, mętnej konsystencji Makaron-sporządzony z najwyższej jakości mąki, zawiera pszenice durum, po ugotowaniu nie skleja się, jest twardy i sprężysty, zachowuje naturalny zapach i kolor. Cechy dyskwalifikujące produkt: obce posmaki, zapachy np. stęchły, pleśni, gorzki, zanieczyszczenia mechaniczne i organiczne, objawy pleśnienia, psucia, zawilgocenie, obecność szkodników żywych, martwych oraz ich pozostałości. Część Nr 9 Jaja - świeże, czyste, nie mające uszkodzonej skorupki. Do każdej dostawy wymagany jest termin przydatności do spożycia min. 21 dni. Zamawiający na podstawie art. 34 ust. 5 Ustawy Pzp przewiduje zastosowanie w odniesieniu do wszystkich części przedmiotu zamówienia prawa opcji. Prawo opcji będzie polegało na zwiększeniu lub zmniejszeniu odpowiednio do potrzeb Zamawiającego wielkości zamawianego asortymentu +/- 20% dla poszczególnych części. Wykonawcy wówczas nie przysługuje prawo do roszczeń finansowych z tego tytułu. Opcjonalny zakres będzie realizowany wyłącznie po uprzednim otrzymaniu przez Wykonawcę w trakcie realizacji umowy odrębnego pisemnego powiadomienia o decyzji skorzystania z prawa opcji z określeniem zakresu, w jakim Zamawiający będzie z prawa opcji korzystał. Zamawiający nie ma obowiązku korzystać z prawa opcji. Ceny jednostkowe towarów objętych prawem opcji są takie same jak dla zamówienia podstawowego. Dostawy towaru objętego prawem opcji realizowane będą na takich samych zasadach, jakie obowiązują dla zamówienia podstawowego. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawarty jest w Załączniku nr 2. Znakowanie artykułów spożywczych w języku polskim, musi zapewnić ich pełną identyfikowalność. Etykieta w języku polskim zawierające minimum: producenta, opis asortymentu, datę przydatności do spożycia oraz temperaturę przechowywania. W przypadku nieodpowiedniego oznakowania oraz środków spożywczych po dacie minimalnej trwałości lub przekroczonym terminie przydatności do spożycia nastąpi odmowa przyjęcia, odnotowana w formularzu reklamacyjnym. Ilekroć przedmiot zamówienia opisano poprzez wskazanie: 1)znaków towarowych lub 2)Norm, certyfikatów lub deklaracji tym samym Zamawiający dopuszcza zgodnie z art. 29 i 30 Ustawy Pzp rozwiązania równoważne, przez które należy rozumieć produkty spełniające wymagania Zamawiającego co najmniej w tym samym zakresie co produkty opisane. Zamawiający wymaga, aby przedmiot zamówienia, był bardzo dobrej jakości, zgodny z opisem przedmiotu zamówienia. Asortyment, który będzie dostarczany w ramach zawartej umowy musi być zgodny z przedłożoną ofertą.

 

II.5) Główny Kod CPV: 15000000-8

Dodatkowe kody CPV:

03212100-1,

15300000-1,

03142500-3,

15800000-6,

15610000-7,

15411100-3

II.6) Całkowita wartość zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT: Waluta:

 

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) Tryb udzielenia zamówienia:

Zamówienie z wolnej ręki

III.2) Podstawa prawna
Postępowanie wszczęte zostało na podstawie  67.1.4 ustawy Pzp.
III.3 Uzasadnienia wyboru trybu
Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami:
Na ogłoszony w dniu 18.11.2019r. ( Nr ogłoszenia na BZP 623162-N-2019) przetarg nieograniczony pn. Sukcesywny zakup i dostawa artykułów spożywczych do stołówki Zespołu Szkół Nr 1 i Specjalnego Ośrodka Szkolno – Wychowawczego w Sierpcu w 2020 r, nie wpłynęła żadna oferta na część 5, 8 i 9. Wobec powyższego zachodzą przesłanki przewidziane w art. 67 ust. 1 pkt. 4 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. -Prawo zamówień publicznych, aby udzielić zamówienia na zakup i dostawę artykułów spożywczych, o jakich mowa w trybie z wolnej ręki

SEKCJA IV: ZAMIAR UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

CZĘŚĆ NR: 5   

NAZWA: Warzywa, owoce i ziemniaki


NAZWA I ADRES WYKONAWCY KTÓREMU ZAMAWIAJĄCY ZAMIERZA UDZIELIĆ ZAMÓWIENIA:

Hurtownia Warzywno-Owocowa "U Wojtka" Wojciech Szeluga,  ul. Wyzwolenia 128, 09-300 Żuromin, kraj/woj. mazowieckie

 

CZĘŚĆ NR: 8   

NAZWA: Różne produkty spożywcze


NAZWA I ADRES WYKONAWCY KTÓREMU ZAMAWIAJĄCY ZAMIERZA UDZIELIĆ ZAMÓWIENIA:

PHU MUNTERS, Gorzewo 60A, 09-200 Gorzewo,  09-200,  Gorzewo ,  kraj/woj. mazowieckie

 

CZĘŚĆ NR: 9   

NAZWA: Jaja


NAZWA I ADRES WYKONAWCY KTÓREMU ZAMAWIAJĄCY ZAMIERZA UDZIELIĆ ZAMÓWIENIA:

Hutrownia Warzywno-Owocowa "U Wojtka" Wojciech Szeluga,  ul. Wyzwolenia 128, 09-300,  Żuromin, kraj/woj. mazowieckie

 

 

 

 

Sierpc, 03.12.2019r.

 

Dyrektor Powiatowego Zespołu

Jednostek Budżetowych w Sierpcu

 

Marta Witte

Informacje o dokumencie:
  • Informację wprowawdził(a) do BIP: Administrator
  • Data udostępnienia w BIP: 2019-12-19
  • Informacja zaktualizowana przez: Administrator
  • Data ostatniej aktualizacji: 2019-12-19 09:42:40
  • Liczba odsłon: 1431
  • Historia dokumentu:

[Liczba odsłon: 174483]

przewiń do góry